Versoepeling tweede lockdown in FRANCE

Vanaf vandaag 15 december 2020, wordt de tweede lockdown in France versoepeld, terwijl Nederland vandaag juist weer in lockdown gaat. Wij mogen ons nu weer vrij verplaatsen in het land (ook tussen de regio’s) en er geldt nog wel een avondklok. Alle winkels zijn weer open, maar de horeca blijft gesloten tot 20 januari. Natuurlijk blijven de bekende voorzorgsmaatregelen van kracht. 

Het vakantieseizoen – L E S V A C A N C E S – voor 2021 is in aantocht. Vakantiehuizen die goed gesitueerd zijn, zoals bij ons het geval is, zijn een perfecte plaats om ondanks de voorzorgsmaatregelen optimaal te kunnen genieten. Elke gite is immers autonoom, zonder noodzakelijk contact met andere gasten. Afgelopen seizoen is gebleken dat onze gasten zich hier veilig voelden en dat ze hebben genoten van hun verblijf bij ons.

Hoe fijn is het om nu al te dromen over je volgende vakantie. Lekker luieren bij de gite, met een goed boek en een wijntje erbij en jezelf verliezen in het prachtige uitzicht – L A V U E – Wil je op stap gaan? Wij wijzen je graag de weg! Ook ligt er in elke gite een uitgebreide informatiemap. Wij doen er alles aan om jou een onbezorgde vakantie te bezorgen. Bij aankomst is het bed opgemaakt en kan je direct aanschuiven, want op de zaterdagen koken wij voor onze gasten – T A B L E  D’ H Ô T E S –

Wanneer je wilt reserveren voor 2021, houden we de regel aan dat de aanbetaling moet worden voldaan bij reserveren. We houden immers jouw plekje vrij. Mocht Frankrijk wegens Corona beperkingen niet bereikbaar zijn tijdens jouw geplande verblijf, dan betalen wij tot 14 dagen voor aankomst de aanbetaling terug. Of we schuiven in overleg samen de reservering door naar een ander moment.

Bon courage les Hollandais!

 

december 15, 2020
Anneke
nieuws