Tweede lockdown in France

Hoeveel gasten ons vragen: hoe zijn jullie hier terecht gekomen? Wij vragen dan standaard: de lange of korte versie van ons verhaal? Wat was het hectisch en onwennig in het begin. Alles! Soort van je leven opnieuw uitvinden…..maar één ding stond als een paal boven water: deze plek voelt goed en hier willen we zijn.

En nu na 5 jaar moeten wij onszelf eraan herinneren. Ooit hebben wij de stap gezet om te emigreren naar France. We moeten foto’s kijken van jaren geleden. Hoe het hier was. En dan verschijnt er een grote glimlach op ons gezicht. Weet je nog….. wat is er veel gedaan en gebeurd, maar vooral, wat hebben we ontzettend veel lieve, mooie mensen ontvangen hier!

Helaas zitten we vanaf vandaag officieel in een tweede lockdown. De laatste Franse gasten gisteren uitgezwaaid. Au revoir, merci… ! En nu voelt het ineens vreemd als het hier zo rustig is. Het huis ligt er tevreden bij, omringd door prachtige herfstkleuren.

Afscheid nemen van weer zo’n mooi seizoen is gek. Maar de echte blijdschap zit diep van binnen. Tevreden gasten…lieve woorden en briefjes….die mooie gesprekken….vriendschappen die ontstaan…Een voldaan gevoel. En nu alweer denken we aan het nieuwe seizoen. Of nee, we gaan nu eerst zelf een beetje relaxen en nagenieten……vakantie vieren in eigen huis……leven in het nu. Ben jij daar ook zo goed in?

Droom jij ook al stiekem over een fijne vakantieplek voor volgend jaar? Een plek om over te dromen……..wie weet is onze plek wel iets voor jou!

november 1, 2020
Anneke
nieuws