Een kleine update over ons leven in France

Dit wordt alweer ons 6e seizoen op onze Franse berg. Wat een start van het nieuwe jaar! In februari kwamen er meer dan twintig reserveringen binnen voor de periode februari, maart en april. Fransen uit Parijs, Lyon en Marseille die hier een frisse neus komen halen. Vooral veel jongeren die behoefte hebben om er even tussen uit te gaan tijdens deze periode van een strenge avondklok. Geweldig – S U P E R B E – om al die mensen een escape te kunnen bieden.

Ook vanuit Nederland en België kwamen er weer boekingen binnen voor het voorjaar en de zomer. Met onze flexibele huuroptie loop je geen enkel financieel risico. Gite Bruen is nu al volgeboekt vanaf 1 mei tot 1 oktober. De meeste gasten boeken deze gite voor twee weken omdat ze het gewoon een droomplek vinden.

We hebben ook een digitale reisgids over de Zuid-Ardeche gemaakt, met daarin dé hotspots, gezellige marktjes, dorpjes en steden, eat & drinks, geheime zwemplekjes, wandelroutes en wonderen der natuur. De meeste plekken in deze gids hebben wij zelf ook bezocht en de meeste foto’s zijn zelf gemaakt. Als je een gite bij ons boekt, sturen wij hem direct mee. Leuk voor de inspiratie en voorpret!

De voorjaarsschoonmaak stond ook op het programma en een aantal klussen zijn in voorbereiding. Want ja, in een huis uit 1642 zijn altijd klusjes!

Maar nu eerst: het voorjaar komt eraan! – Q U E L  B O N H E U R – De natuur geeft ons enorm veel energie en inspiratie. Als je naar de bloeiende bloesems kijkt wordt je vanzelf blij. Het geluid van de eerste merels blijft magisch. Maar wij zijn vooral blij dat zoveel mensen ook van onze mooie plek houden. Want: jezelf omringen met natuur, dat doet iets met de mens! Zoek jij nog een fijne vakantieplek in Frankrijk? Wees welkom!

 

maart 7, 2021
Anneke
nieuws