In verband met Corona: Omboekgarantie huurders

Door de uitbraak van het Coronavirus leven we in een onzekere tijd, ook voor vakanties heeft het grote gevolgen, zowel voor de huurder als voor de verhuurder.  Daarom bieden wij een gratis omboekgarantie aan. Deze omboekgarantie geldt voor alle reeds gemaakte boekingen in 2020. Onze huidige annuleringsvoorwaarden zijn niet van toepassing tijdens deze Coronacrisis. 

Op dit moment hebben wij in goed overleg met onze gasten (bijna) alle boekingen van maart, april en mei kunnen omboeken naar het najaar. Daar zijn wij ontzettend blij mee!

Geldigheid
De omboeking moet zo snel als redelijkerwijs mogelijk worden gedaan en de nieuwe boeking moet binnen twaalf maanden plaatsvinden. De einddatum van de omgeboekte vakantie mag uiterlijk twaalf maanden na de einddatum van de oorspronkelijke reis liggen.

Momenteel is in verband met het Coronavirus (COVID-19) het autoverkeer in Frankrijk ernstig beperkt. Zeker tot 1 april 2020 geldt dat reizen naar en binnen Frankrijk voor vakanties niet mogelijk is. Het is uiteraard nog onduidelijk hoe lang dit nog zal duren. We raden je aan op de hoogte te blijven van alle reisadviezen.
Hiervoor heeft de overheid een website: Reisadvies Buitenlandse Zaken | Wijs op Reis.
Je kunt ook de Reisapp van Buitenlandse zaken installeren op je mobiel. Zoek in de Appstore op Reisapp BZ.

Annuleren is vaak geen optie 
Veel annuleringsverzekeringen betalen niet bij annulering vanwege een pandemie, waardoor jij met de kosten zou zitten als je vakantie niet kan doorgaan. Daarom willen we je in de gelegenheid stellen om als je vakantie niet kan doorgaan, de vakantie te verzetten: de omboekgarantie.

Wanneer recht op de omboekgarantie
Je hebt recht op de omboekgarantie indien als gevolg van COVID-19 een van de volgende maatregelen geldt: 

1.  dat Frankrijk voor inwoners van het land waar je woont niet mag worden ingereisd voor vakantiedoeleinden.
2.  dat het land waar je woont niet mag worden verlaten voor vakantiedoeleinden.
3.  Dat een transitland niet mag worden doorkruist voor vakantiedoeleinden en een alternatieve reisroute redelijkerwijs niet van je gevraagd kan worden.

Wij hopen dat we met elkaar deze crisis snel te boven komen. Wees voorzichtig, zorg goed elkaar en houdt de moed erin!
A bientôt,

Dominique & Anneke

 

maart 27, 2020
Anneke
nieuws