Maatregelen COVID-19 voor een zorgeloze vakantie

Potverdorie, dat Corona-virus heeft voor een heleboel opschudding gezorgd. Maar wij gaan niet bij de pakken neerzitten en denken in oplossingen in plaats van problemen. Het goede nieuws is dat er op 11 mei een einde is gekomen aan het confinement (lockdown) in Frankrijk. De eerste fase van het déconfinement is ingegaan en we mogen nu 100 km van huis, in plaats van 1 km. Ook is het toegestaan om weer Franse gasten te ontvangen in de straal van 100 km.
Maar tot 15 juni we mogen we geen toeristen ontvangen uit het buitenland. Binnenkort wordt bekend gemaakt wanneer de grenzen voor toeristen uit het buitenland weer open gaan. Dan gaat bij ons de vlag uit!

Om goed voorbereid te zijn en om duidelijk te maken dat je bij ons veilig vakantie kunt vieren hebben wij de belangrijkste feiten op een rijtje gezet:

Alle drie de gites die wij verhuren zijn geheel zefstandig met:

  • eigen voordeur
  • eigen volledig ingerichte keuken
  • eigen badkamer met toilet en wastafel

Meer dan genoeg ruimte for social distance

  • er is ruim voldoende privéruimte rondom elke gite
  • de gites liggen in een ruimtelijk gebied middenin de natuur. Wij hebben een aantal wandelingen uitgezet rondom de gites, waarbij je nauwelijks iemand tegenkomt.

Hygiëne

Het spreekt voor zich dat hygiëne bij ons altijd hoog in het vaandel staat, maar tijdens deze periode besteden we er extra aandacht aan. Ten eerste zullen we ervoor zorgen dat er overal voldoende handzeep aanwezig is in de appartementen. Daarnaast zullen we objecten die je vaak aanraakt met je handen extra goed schoonmaken (zoals lichtknopjes en deurklinken).

Wij zorgen ervoor dat sociale afstand altijd wordt gerespecteerd. Ook zorgen wij ervoor dat we gezond zijn en vragen hetzelfde van onze gasten.

Salut!

mei 13, 2020
Anneke
nieuws