In verband met Corona: gratis flexibele huuroptie

In verband met het Coronavirus hebben wij besloten om vanaf 24 maart 2020 bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen als je een gite bij ons wilt huren. Je krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op de gite. Geen annuleringskosten en geen aanbetaling.

Deze bijzondere voorwaarden zijn:

  • Je mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum! 
  • Je hoeft geen aanbetaling te doen tot 14 dagen voor de aankomstdatum!
  • Je bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt! 
  • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kunnen wij aan je vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien je besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt jouw flexibele huuroptie en ontvang je van ons de officiële reserveringsbevestiging.
    Gelden er 14 dagen voor de aankomstdatum wel de nodige beperkingen zoals hierboven staan en je hebt nog niet definitief gereserveerd, dan vervalt de huuroptie en kan je zonder kosten afzien van een boeking. Het is helaas dan wachten op betere tijden. 
  • Wanneer binnen jouw flexibele huuroptie periode iemand anders de gite wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en jij wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de gite gaan reserveren. Maar voordat de gite aan een ander wordt toegewezen krijgt je van ons twee dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Wij wensen jou veel moed en liefde toe in deze onzekere tijd. Ja, er is angst en ja er is isolatie, maar straks is het weer tijd om het leven en de liefde te vieren.

Sois fort et courageux!
Dominique & Anneke

 

maart 27, 2020
Anneke
nieuws