Nieuwe raampartijen in Gite Bruen

Aan het onderste terras van ons huis ligt Gite Bruen; een ruim en comfortabel vakantiehuis, waar veel gasten graag terugkomen. Deze fijne gite heeft 3 grote boogramen, zodat het zonnetje al vroeg naar binnen schijnt. De raampartijen die erin zaten waren wel nostalgisch Frans, maar niet meer helemaal weerbestendig.
Het stond al langer op ons verlanglijstje om er nieuwe ramen in te laten zetten en in november 2019 is dit uiteindelijk gebeurd. Het is prachtig geworden – S U P E R B E ! –

Het geheel heeft nu een eigentijdse uitstraling gekregen, met respect voor de oude natuurstenen muren. Als je nu vanuit de gite naar buiten kijkt, dan lijkt het alsof je binnen in het uitzicht zit – U N E  B E L L E  V U E –  Ook kun je nu lekker met de ramen open slapen en gewekt worden door de vroege vogels en de belletjes van de schapen.

Rondom het privéterras is een mooi Frans muurtje gemetseld, zodat je daar geborgen zit met deze overweldigende natuur om je heen. Jezelf omringen met ongerepte natuur, dat doet iets met de mens!
Heb jij ook zin om lekker mindful te luieren of om actief op stap te gaan? Bij ons vind je de rust om je batterij weer op te laden.

In het voorjaar gaan we een fotoshoot doen van de nieuwe raampartijen en daarna worden de foto’s op onze website gepubliceerd. Check ook ons instagram account @giteslesveinards en onze Facebookpagina.

Gite Bruen is al volgeboekt van mei t/m juli en 2 weken aug. Maar in maart, april en sept. is er nog voldoende beschikbaarheid.

maart 10, 2020
Anneke
nieuws