Dit jaar zijn we open tot 31 december 2022!

Dit jaar zijn we langer open dan normaal. Een van de redenen is dat wij de badkamer in gite la Volane aan het verbouwen zijn. En je weet maar nooit of de loodgieter op tijd komt opdagen, dus wij hebben daar een langere tijd voor uitgetrokken. Gite la Volane gaat half maart 2023 weer open. Ook is het nu een geschikte periode om nog andere klussen aan te pakken.

Gite Bruen is nog beschikbaar vanaf 5 dec-31 dec 2022
Gite l’ Hirondelle is vanaf vandaag 21 nov beschikbaar tot 31 dec 2022

Heb jij zin om er nog even tussenuit te gaan? Wellicht is onze plek iets voor jou! Direct vanuit onze gites kun je prachtige wandelingen maken, zodat je volop kunt genieten van de schitterende herfstkleuren en dan die spectaculaire winterluchten….

De reserveringen voor 2023 komen al lekker op gang. Steeds meer mensen zoeken rust, natuur en een prachtig uitzicht. Dat kunnen wij onze gasten zeker bieden! Het is zo mooi om te zien hoe mensen hier tot zichzelf komen en genieten van onze mooie plek. Want dat is onze passie: deze unieke plek delen met jou!

In onze gites ligt een uitgebreide informatiemap met heel veel informatie over de omgeving en tips voor leuke uitjes, restaurants, marktjes en nog veel meer. Wij wijzen jou graag de weg! Een aanrader om deze periode te bezoeken is de Thermen in Vals les Bains & Spa. Je kun er terecht voor wellness sessies, spa- en hammam-arrangementen en ook voor thermische kuurbaden en spa-behandelingen. Vanuit ons huis is het 6 km rijden naar Vals les Bains. Daarom is onze plek ook een perfect logeeradres om te verblijven tijdens een kuur én je kunt bij ons voor langere tijd verblijven.

Chers amis, een warme herfstgroet van ons uit la France!

november 21, 2022
Anneke
nieuws