2023: ons achtste seizoen is begonnen!

En opeens is het zo maar 15 februari 2023! De lucht is strak blauw en de lijsters zingen uit volle borst. In januari waren wij drie weken in Nederland, om onze kinderen, familie en vrienden weer te zien. Én om mijn oude moedertje van 90 jaar te verzorgen. Maar wat een rijkdom om weer thuis te zijn; de natuur om ons heen, de zon, de rust en die heerlijke frisse, gezonde lucht. Opnieuw zijn we dan weer zo ontzettend dankbaar om hier te mogen wonen…..

Zaterdag a.s. komen de eerste gasten alweer! Een Nederlands stel komt twee weken logeren in gite Bruen en een Frans koppel verblijft voor een dag of vijf in gite l’ Hirondelle. Gite la Volane is nog dicht, omdat de badkamer nog niet klaar is.

Zo’n zin om weer nieuwe mensen te ontmoeten en ervoor te zorgen dat ze een fijne tijd hebben bij ons. We hebben nog een paar dagen om alles weer netjes in orde te maken en dat gaat vast en zeker lukken!

De reserveringen explodeerden in december en januari. Steeds meer mensen boeken hun vakantie lang van tevoren, om er zeker van te zijn dat er nog plek is. In de kalender onder elke gite kun je op deze website de beschikbaarheid die er nog is, bekijken.

Wist jij dat wij een lekker aankomstdiner koken voor onze gasten bij aankomst? Het is altijd gezellig om elkaar dan een beetje te leren kennen en hoe fijn is het om direct aan te schuiven na een lange reis? Meestal koken wij op de zaterdagavond, maar in het vroege voorjaar en het late najaar koken wij ook regelmatig op een andere avond. Want in die periode kun je voor minimaal drie nachten een gite huren. Vanaf 1 mei t/m 1 oktober verhuren wij de gites per week.

Lieve amis, jullie zijn van harte welkom in ons kleine paradijsje. Wij verwelkomen jou met open armen en hopen je snel hier te zien!

Belle journée
Dominique & Anneke

februari 15, 2023
Anneke
nieuws