De reserveringen explodeerden na 15 juni

Na het goede nieuws dat er vanaf 15 juni geen Franse grensrestricties meer gelden en ook het Nederlandse reisadvies voor FR geel is geworden, explodeerden de reserveringen. Met het gevolg dat we tot eind oktober helemaal volgeboekt zijn.

Er zijn nu nog 3 weken beschikbaar in gite l’Hirondelle van 12-8 sept en van 17-30 okt.Ook voor 2021 komen er al reserveringen binnen!

Inmiddels is het seizoen alweer volop begonnen en hebben we een huis vol gezellige gasten die volop genieten van het adembenemende uitzicht, de stilte en de geluiden van de natuur. Volop gaat iedereen erop uit om al het moois te ontdekken wat de Zuid-Ardeche te bieden heeft. Veel sportievelingen nemen hun wielren fiets of mountainbike mee, anderen gaan per kano de Ardeche verkennen, maken wandelingen in de omgeving en nemen een verfrissende duik in de rivier.

Natuurlijk houden wij de Corona-maatregelen streng in de gaten, zoals het grondig reinigen van de gites en social distance. Bij aankomst van nieuwe gasten is het wel raar om elkaar geen hand te geven, want dat is echt zo’n automatisme. Een koud wijntje drinken met elkaar op het grote terras is vaak een gezellig moment, want hoe leuk is het om je avonturen even met elkaar te delen en tips uit te wisselen. Ook kunnen wij je van alles vertellen over de omgeving, leuke bistro’s, geheime zwemplekjes en pittoreske dorpjes.

Kom jij ook mooie herinneringen maken bij ons in de Zuid-Ardeche

juli 5, 2020
Anneke
nieuws