De Ardeche is nog steeds geel

De Ardeche is nog steeds geel! Telkens kleuren er meer departementen oranje in Frankrijk, maar omdat de Ardeche één van de meest bosrijke delen van Frankrijk is (172.000 ha) en zeer dun bevolkt, is het besmettingsrisico hier klein. Bijzonder is ook dat dit het enige departement in Frankrijk is, dat geen centimeter snelweg heeft en geen enkel treinstation.

Gasten kunnen wij dus nog steeds ontvangen. Ook hebben we dit seizoen veel Franse reserveringen gehad en dat vinden wij een heel mooi compliment. Voorlopig zitten we nog volgeboekt tot begin november en ook voor volgend jaar komen er al reserveringen binnen.

Al met al hebben we ondanks de dreigende corona een mooi seizoen. We hebben prachtige, nieuwe zwemplekken ontdekt en veel nieuwe top restaurantjes. We hadden dit jaar veel gasten met een e-bike en ook de wijnproeverijen waren een succes. Een aantal gasten kwam dit jaar voor de tweede of derde keer; heel bijzonder en gezellig!

De nazomer is nu wel echt voorbij en de kastanjes vallen al uit de bomen. We kijken uit naar de herfst; een feest van gouden kleuren!

Zoek jij een vakantieplek, waar je wordt onthaald met een diner en een koud drankje, waar de eigenaren altijd voor je klaar staan en waar de natuur je omarmt? Wees welkom bij ons vakantiehuis Gites les Veinards….. un espace en dehors du temps (een plek buiten de tijd)…..

oktober 2, 2020
Anneke
nieuws