Nazomeren

Kom je lekker nazomeren bij ons?….. het is bijna September, een heerlijke maand om na te genieten van de zomer –LE SOLEIL- Het is hier dan nog steeds heerlijk weer; niet te warm, maar met veel zonuren.

Het hoogseizoen is in een zucht voorbij gegaan. Juli en augustus, maanden met volop zon en fullhouse met lieve en bijzondere gasten – uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland – Sommigen beklommen de Mont Gerbier de Jonc en gingen naar een avondconcert in Balazuc. Anderen bezochten le Chier de Borée of gingen een dagje kanoen. Er is hier zoveel moois te ontdekken!

Wij zijn –FIER, HEUREUSE ET CONTENT- Dank jullie wel voor de mooie beoordelingen op Tripadvisor.nl, gites.nl en vakantiehuis-frankrijk.nl. Maar het grootste kado voor ons is, dat iedereen het hier zo naar zijn zin heeft en geniet. – MERCI CHERS AMIS – bedankt lieve mensen, voor dit geschenk. Deze plek, de natuur, het uitzicht en de stilte brengt veel moois. Wij willen deze plek graag met jullie delen, want genieten doe je met elkaar………………

augustus 25, 2016
Anneke
nieuws