Boek nu je vakantie voor 2024 bij Gites les Veinards!

Bonjour à tous!

Dit jaar is weer te snel voorbij gevlogen. Het 8e seizoen alweer op onze Franse berg. De natuur komt tot rust, net als wij. De meeste gasten zijn vertrokken, toch komen er in december nog enkele Fransen. En de Kerst op de taart is een bezoek van onze kinderen met de feestdagen!

De reserveringen voor 2024 komen al lekker op gang. De maanden mei, juni en september zitten al aardig volgeboekt. Veel nieuwe mensen hebben onze plek gevonden, maar ook hebben we ondertussen een club trouwe gasten om ons heen die elk jaar weer komen.

Omdat wij een kleinschalig vakantieverblijf zijn, voelen wij ons erg betrokken bij onze gasten. Bij ontvangst komt steevast de vraag naar voren: hoe zijn jullie hier terechtgekomen? Et voilà, dat verhaal vertellen we dan vervolgens tijdens het welkomsdiner, vergezeld van een lekker Frans wijntje.

En als we dan met elkaar op het terras gezellig zitten te kletsen horen we om ons heen zeggen: het lijkt wel vakantie. Missie geslaagd!

Voor alle lieve gasten die ons dit seizoen hebben bezocht: un grande merci!

Kom jij ook genieten op onze mooie plek? Boek nu je vakantie voor 2024.

ps: vanaf half januari gaan wij er een paar weken tussenuit. Het is goed om af en toe afstand te nemen van een plek waar je zoveel van houdt. Zodat we straks weer met een hart vol liefde aan het 9e seizoen kunnen beginnen.

La vie c’ est maintenant!

Do & Anneke

december 2, 2023
Anneke
nieuws