Zien we jou in 2022?

De zomer is (alweer) voorbij gevlogen en het was een komen en gaan van gasten uit Nederland, België, Duitsland, zelfs Canada en heel veel Fransen. We waren (en zijn nog steeds) helemaal volgeboekt. De maand oktober is dit jaar werkelijk prachtig! – T R O P  B I E N – Zoveel zon en hoge temperaturen. Op dit moment logeert hier een hele familie, met zussen, broers en aanhang, want het hele huis huren met vrienden of familie kan ook. Het grote zuidelijke terras is een top plek om met elkaar te eten, borrelen en te relaxen.

We krijgen steeds meer gasten die hier komen fietsen (wielrenfiets of mountainbike). Wij hebben nu een aantal mooie routes voor je klaarliggen die je kunt volgen via de gps. En zoals afgelopen jaren, veel wandelaars! Vanuit ons huis kun je direct al gaan wandelen, en wij hebben veel mooie wandelboeken in huis die je kunt gebruiken.

Onze ‘geheime’ zwemplekjes waren ook dit jaar bij velen weer favoriet, want hoe fijn is het om samen bij de rivier te zitten met een boekje en een koud biertje – F O R M I D A B L E – En natuurlijk wel af en toe het water in, want dat is echt een ervaring om te zwemmen in natuurwater.

De boekingen voor 2022 komen ook alweer lekker op gang. We krijgen regelmatig gasten die bij vertrek direct weer reserveren voor volgend jaar. Gite Bruen is nu al vier maanden volgeboekt, maar er zijn nog een aantal weken beschikbaar. Oh ja, in deze gite zijn hondjes ook welkom!

Wist je dat wij bij aankomst een diner verzorgen? Dan hoef je de eerste avond niet zelf te koken en kun je direct aanschuiven.  We eten dan gezellig met z’n allen op het grote terras. Het leuke daarvan is, dat we elkaar op zo’n eerste avond een beetje leren kennen. En er zijn hierdoor al mooie vriendschappen ontstaan!

Tot slot: vandaag staat het reisblog van Nathalie Sneepels online. Zij logeerde hier een week in juni om de mooie Zuid-Ardeche te verkennen. Ben je nieuwsgierig wat ze schrijft over haar verblijf bij ons? Lees hier de blog.

Wil jij ook weleens in een authentieke Franse gite logeren, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Mail of bel gezellig, wij vertellen je graag meer!

Zien wij jou in 2022?

Bisous,
Dominique & Anneke

 

 

 

 

 

 

 

 

oktober 26, 2021
Anneke
nieuws