gite l’hirondelle, 2-pers.

De prijzen en reviews van deze gite staan onderaan de foto’s.

une gite DE CHARME

Gite l’Hirondelle is een charmant, natuursteen 1 kamer-appartement met een groot terras op het zuiden van 16 m. breed. Er is een zit- en eethoek, een ruime badkamer en een kleine, maar compleet ingerichte keuken. Bij het raam staan 2 fijne fauteuils en het uitzicht vanuit de gite is superbe!
De vierkante houten eettafel is 1.20 x 1.20 m. De luxe Pullman boxspring is 1.80 x 2.00 m. De voordeur zit aan de zijkant van het vakantiehuis.

De natuurstenen muren geven je een behaaglijk gevoel en het blijft binnen aangenaam koel. 

la descente a la terrasse

Vanaf de trap langs het huis kom je meteen op het grote zuidelijke terras. Dit terras is voornamelijk bestemd voor de gasten van dit appartement. De andere gites in ons huis hebben beiden een eigen privé.

gite l’hirondelle

la terrasse

Gite l’Hirondelle, 2-pers. 2024

De huurperiode loopt van zaterdag vanaf 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur.

Huur p/wk jan + febr € 420,- / laagseizoen
Huur p/wk maart + april € 445,- / middenseizoen
Huur p/wk mei + juni € 470,- / voorseizoen
Huur p/wk juli + aug € 560,- / hoogseizoen
Huur p/wk sept + okt € 470,- / naseizoen
Huur p/wk nov + dec € 420- / laagseizoen

Waarborgsom € 100,- bij aankomst te voldoen

Linnenpakket (*) € 12,50 per persoon per week (*) bad, bed- en keukenlinnen / is verplicht
Bij aankomst hebben wij het bed opgemaakt

Schoonmaakkosten € 40,-

Toeristenbelasting € 1,11 per persoon, per dag 

Op de dag van vertrek worden de extra kosten verrekend met de borg. 

REVIEWS

Wij hebben zo genoten van de twee weken in jullie gite en van de rustige omgeving. Jullie gastvrijheid, enthousiasme en energie hebben we gevoeld en maakten ons verblijf compleet. Wat een heerlijke fietstochten hebben we gemaakt, net zoals de wandelingen. Mooi werk zit er in jullie gastenverblijf en zorg eromheen. Bedankt voor alles dat jullie met ons hebben gedeeld. We wensen jullie nog veel fijne en succesvolle jaren!

Wat een prachtige gite in een wonderschone natuur. Wij waren heel blij met jullie gastvrije ontvangst, het heerlijke diner op zaterdag en de prima tips voor de activiteiten en uitstapjes. Wij hebben genoten van het fietsen op de ebike, het canoën op de Ardeche. We zagen de Gerbier du Jonc, de watervallen van Ray-Pic. En we hadden met jullie een geweldige lunch in Antriagues. Het was in één woord geweldig.

Een heerlijke tijd hebben we gehad! De ontvangst met zoveel hartelijkheid beloofde al alle goeds. Wat een prachtige omgeving! Schitterend die heuvels en bergen, de rivieren, de eerst herfsttinten in de bomen. De Gorges d’ Ardeche met de betoverende uitzichten. De dorpjes tegen de rotsen geplakt met nauwe steile straatjes, gekleurde luiken en intieme pleintjes.
Na de wandelingen en mooie tochten kwamen we dan weer thuis. Want zo voelde het als thuis. De gites stralen sfeer en persoonlijkheid uit. Ze omarmen je. Zijn van alle gemakken voorzien. Jullie ziel zit erin. Dank jullie wel voor het delen van al dit moois en voor jullie bezieling.