gite Bruen, 2 pers.

De prijzen en reviews van deze gite staan onderaan de foto’s.

une belle gite avec une belle vue

Gite Bruen is een ruim en sfeervol ingericht huis met een eigen privé terras van 16m. De gite heeft een woonkamer met een volledig ingerichte woonkeuken van 28m2, een aparte slaapkamer van 12m2 met een 2p bed van 1.60 x 2.00 m, een eigen badkamer met inloopdouche en een apart toilet in de gang. Alles is gelijkvloers en er is ook vloerverwarming. 

Rondom het terras hebben wij een mooi Frans muurtje gemetseld, wat een geborgen gevoel geeft met deze overweldigende natuur om je heen. 

rêver sur la terrasse 

De gite heeft 3 grote boogramen, waardoor het binnen zonnig en licht is. De ramen kunnen volledig open, maar ze kunnen ook kantelen. Vanaf het terras kun je genieten van het onvergetelijke uitzicht. Het enige wat je hier hoort is af en toe een schaap en de vrolijke hirondelles. Laat je omarmen door de rust en de natuur. 

la vue de chambre a coucher

Het open raam in de slaapkamer vanaf het bed. 

la cuisine et la salle a manger

Gite Bruen, 2-pers. 2024

De huurperiode loopt van zaterdag vanaf 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur.

Huur p/wk jan + febr € 480,- / laagseizoen
Huur p/wk maart + april € 560,- / middenseizoen
Huur p/wk mei + juni € 590,- / voorseizoen
Huur p/wk juli + aug € 765,- / hoogseizoen
Huur p/wk sept + okt € 590,- / naseizoen
Huur p/wk nov + dec € 480,- / laagseizoen

Waarborgsom € 100,- bij aankomst te voldoen

Linnenpakket (*) € 12,50 per persoon per week (*) bad, bed- en keukenlinnen / is verplicht
Bij aankomst hebben wij het bed opgemaakt

Schoonmaakkosten € 50,-

per huisdier € 25,- extra

Toeristenbelasting € 1,11 per persoon, per dag 

Op de dag van vertrek worden de extra kosten verrekend met de borg. 

REVIEWS

Wat een fijn verblijf om te genieten!! Vanaf elke plek, het terras en vanuit de woning : prachtig uitzicht over het dal en bergen. Elke ochtend weer opnieuw verrast en in de avond met de sterren gaan slapen. Vele wandelingen vanuit het verblijf. Anneke en Dominique’s liefdevolle aandacht is duidelijk voelbaar en laat je heerlijk thuisvoelen, de privacy wordt volop gerespecteerd 🙂

Wat een fenomenaal uitzicht heeft deze locatie! Anneke en Dominique zijn warme gastvrije mensen die alles doen om het hun gasten naar de zin te maken.
Het enthousiasme, plezier en de liefde voor hun werk is duidelijk zichtbaar en tastbaar. Zoek je een vakantie waarin je niks moet, maar waar heel veel mogelijk is…dan zit je hier op een uitmuntende plek!

Deze week is om-gevlogen. Maar dat kan ook niet anders als alles klopt. Een hartelijke ontvangst, het samen eten bij aankomst, de gezellige gesprekken, de gite waar zoveel sfeer vanuit gaat. De rust, het uitzicht…..een week om met veel dankbaarheid op terug te kijken en in ons hart mee te nemen. We wensen jullie nog veeeelen mooie jaren toe en wat ons betreft komen we weer terug!