Ga mee op schrijf- en wijnreis naar de Ardèche!

Droom jij er ook al jaren van eindelijk eens dat ene boek te schrijven? Of zou je gewoon je schrijfskills graag willen verbeteren? Én tegelijkertijd ook nog wat willen leren over wijnen uit de prachtige Ardèche? Of gewoon een fantastische tijd beleven met leuke mensen en genieten van lokale Franse wijnen? Dit alles kan natuurlijk het beste… in Frankrijk zelf! 

Je bent van harte welkom mee te gaan op schrijf- en wijnreis naar de Ardèche. Van 21 tot 27 september zetten wij de deuren van ons droomplekje, inclusief fantastisch uitzicht op de eindeloze heuvels van de Ardèche, voor jou open. In die week krijg je ’s ochtends schrijfworkshops door journaliste en blogger Rosanne. In de middag staat winelover en foodie Manon klaar met heerlijke lokale wijnen en smakelijke verhalen om je dag nóg mooier te maken! En natuurlijk is er wat ruimte om lekker te doen wat jij helemaal zelf wilt. 

Ga jij mee? Pssst… Dit is natuurlijk ook een liefdevol Valentijnscadeau! Daarom geven we je 50 euro korting op de reis als je boekt vóór 14 februari.

Check snel www.bonjourfrankrijk.nl/schrijf-en-wijnreis-ardeche/ voor meer informatie en om je aan te melden. Hopelijk tot dan!

 

 

januari 30, 2019
Anneke
nieuws